2011. május 22., vasárnap

Gördülő talpú LAGOSS cipő balerina gyógycipő - Jelenlegi ára: 5 500 Ft

Gördülő talpú LAGOSS cipő balerina gyógycipő
HA EZT A CIPŐT VISELI, AKKOR BIZONYÍTOTTAN, ÉS GARANTÁLTAN BÚCSÚT MONDHAT A LÁBFÁJÁSNAK, MÉG AKKOR IS, HA NAPI TÖBB ÓRÁT GYALOGOL!!!
Új, balerina fazon, elegáns. szoknyához is. Ez a típus formára, fazonra és a közép talp puhaságát illetően áll a legközelebb az eredetihez.
37-41, 5 méretig rendelhető.
37 -es méret 22 cm. -es belsőtalphossznak 36-osnak, felel meg
38 -es méret 23 cm. -es belsőtalphossznak 37-esnek, felel meg
39 -es méret 24 cm. -es belsőtalphossznak 38-asnak, felel meg
40 -es méret 25 cm. -es belsőtalphossznak 39-esnek, felel meg
41 -es méret 25, 5 cm. -es belsőtalphossznak 39, 5-snek, felel meg
Kérem,, hogy rendelés előtt kérdezzen rá a méretre és a színre, illetve a méretet belső talphossz szerint adja meg.
Van fehér és fekete színben!
Kiváló tavaszi, nyári és ősszi viselet, nadrággal és szoknyával egyaránt jól néz ki!
Egyszerű mozgás-mechanizmus biztosít: „ Lépés – Gördülés”, amiről nem is gondolnánk, hogy milyen létfontosságú előnyöket rejt.
Tudományos vizsgálatok bizonyítják, hogy segít a térd és hátproblémákon, lazítja a nyak merevségét, enyhíti az ízületi fájdalmakat.
Fokozza és erősíti azoknak az apró izmoknak az aktivitását, melyeknek elengedhetetlen szerepük van a helyes testtartás és járás során. Ennek következtében használatát egyre gyakrabban rendelik el az orvosok, valamint ajánlják a fitneszedzők is.
Erősíti és formálja a combokat és a feneket is, és viselése közben több kalóriát égetünk mind állás mind lassú futás (joggingolás) közben, mint hagyományos cipőben.
Természetes egyensúlyt biztosít, ezáltal javítva a testtartást és a járásmintát, fokozva az izmok aktivitását, melyeknek egészség megőrző szerepe szinte felbecsülhetetlen.
Fokozza és erősíti azoknak az apró izmoknak az aktivitását, melyeknek elengedhetetlen szerepük van a helyes testtartás és járás során.
A testünkre gyakorolt pozitív hatásaival nemcsak testünk kondícióját javítja, de hosszútávon jelentős egészség-megőrző hatása is van.
A hagyományos cipők korlátozzák és gátolják a lábat, természetellenes módon stabilizálják a testet, míg ennek a cipőnek talpszerkezete természetes instabilitást hoz létre, mely arra készteti a testünket, hogy ösztönösen egyensúlyozó mozgást végezzen.
A középtalp legfontosabb része az egyensúlyozó rész, mely minden lépésnél aktív gördülőmozgást hoz létre. Aktiválódnak az izomcsoportok, főként a has és farizom aktivitás fokozódik, ezáltal laza, de egyenes testtartás és helyes járásmód jön létre, csökkentve ezzel az ízületekre és a hátra nehezedő terhelést.
Pozitív hatása a „ természetes instabilitás” elvén alapul, akárcsak mintha puha, egyenetlen és természetes talajon sétálunk (pl. finom homok a tengerparton).
Leütés előtt érdeklődjön a méret után!
FONTOS, hogy a belső talp hosszat adja meg, ne a méretét, mivel másképp van méretezve!
Folyamatosan töltjük fel a terméket: férfi - női csukott, nyitott cipők, sport, és szandálunk lesz kínálatban!
Személyesen (1183) Budapest, Gyömrői út 79-83 Sárkány Center 23. ép. I. em 23-19
Banki utalásnál (termék ára+ postaköltség) jóváírását követően 3 munkanapon belül, ajánlva postázzuk a terméket.
A vételárat, ha egy héten belül nem rendezi a vevő, akkor negatív értékelés mellett újra meghirdetjük terméket/et. Ez alól van kivétel, amennyiben azt a vevő jelzi felénk.


Jelenlegi ára: 5 500 Ft

Az aukció vége: 2011-05-29 23:30
. Gördülő talpú LAGOSS cipő balerina gyógycipő - Jelenlegi ára: 5 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése