2011. július 29., péntek

Két kísérlet a proletárdiktatúra elhárítás - Jelenlegi ára: 2 420 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Két kísérlet a proletárdiktatúra elhárításáraA könyv listaára: 2951 Ft. Leírás:
A magyar kereszténydemokrata, -szociális politikai mozgalom kezdeteibe, első küzdelmeibe és pártpolitikusainak sorsába nyújt betekintést a kötet, amelynek két szerzője és összeállítója a politikai mozgalom veteránja, valamint a Demokrata Néppárt (DNP) történetének szakértője. A kötet első részben olvasható tanulmány első fejezetei az 1944 végén megalakult Kereszténydemokrata Népárt, később Demokrata Néppárt tevékenységét mutatja be az 1949-es kényszerű önfeloszlatásig bezárólag. Az elbeszélés fókuszában az a politikai vita áll, amely a demokratikus elkötelezettségű, a kommunistákkal és a megszálló szovjetekkel való kompromisszumra törekvő pártvezetőket (Barankovics Istvánt és társait) a katolikus konzervatívokkal és mindenek előtt az egyházvezető Mindszenty József bíborossal szembeállította. A továbbiakban az 1947-es választásokon váratlan sikert arató párt vezetőit és a frakció tagjait követhetjük nyomon, megismerve az ötvenhatos forradalom idején vitt szerepüket, és Kádár-korszakbeli sorsukat. A memoárokra és levéltári forrásokra alapozott összefoglalót különösen elevenné és részletgazdaggá teszik Szakolczai György személyes visszaemlékezései, aki a DNP pártéletének talán utolsó szem- és fültanúja. Az Egyházfórum című kiadványban 2008 és 2010 között megjelent cikksorozatokból kinövő írást egy dokumentumgyűjtemény követi, amelyben húsz, számos esetben korábban kiadatlan dokumentum (levél, memorandum, politikai program stb. ) kapott helyet. Az irodalomjegyzékkel záruló kiadvány a második világháború utáni magyar politikatörténet egy fontos fejezetének jobb megismeréséhez járul hozzá. ISBN: 978-963-693-302-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 420 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 23:25
. Két kísérlet a proletárdiktatúra elhárítás - Jelenlegi ára: 2 420 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése