2011. március 28., hétfő

Karawan indiai mosódió 500 gramm új! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Új, bontatlan csomag Karawan indiai mosódió(szárított egész) + textil mosózsák 500 g 
A boltban ez a fajta mosódió 3400 Ft-ba kerül, nálam 25002500most 1 Ft a kikiáltási ára!
Egyenesen Indiából!
A mosódió hatékonyan tisztítja a finom és a színes ruhákat anélkül, hogy károsítaná, vagy kifakítaná őket. A mosódió kellemes illatot hagy, még akkor is, amikor a ruhák megszáradtak. Nincs szükség semmilyen vízlágyítóra, a mosógép nem károsodik, köszönhetően a saponin nevű összetevőnek.
Ha azt szeretnénk, hogy a vászon kellemesen illatozzon, csepegtessünk levendula, vagy narancsolajat a mosódió mellé.
Állati kisérletektől mentes termék, 100%-ban lebomló összetevőkből!
1 kg mosódió használattól függően körülbelül 130 mosásra elegendő.
Gépi mosás:
A mosódió kiválóan alkalmas gépi mosásra, mindössze 4 diót kell elhelyezni a kis pamut tasakba, vagy egy használt zokniba. Helyezzük a tasakot a mosógép dobjába lévő ruhák közé. A mosódiót három alkalommal lehet felhasználni egymás után alacsonyabb hőmérsékletű mosáshoz, 60 C-on kétszer. Fontos, hogy a fehér ruhák mellé egy-két kanál Karawan fehérítőt tegyünk, mivel azok beszürkülhetnek. A fehérítő aktív oxigént szállít a szappanos vízbe, a környezet károsítása nélkül. A komolyabb foltok eltűntetéséhez érdemes a mosógépet átmosni Karawan tiszta olívaolaj tartalmú szappannal.
Kézi mosás:
Tegyünk 5 mosódiót egy nagy lábos vízbe és forraljuk fel, mert a saponin habzik. Ezután hagyjuk hűlni egy pár percig, majd egy újabb felforralás után hagyjuk ázni egész éjszaka. Másnap leszűrve már használhatjuk is általános folyékony szappannak, samponként kisállatok részére, vagy háztartási tisztítószerként. A keverékünk körülbelül tíz napig használható fel, hűtőben tárolva, néhány csepp citromsav hozzáadásával. Illatossá tehetjük pár cseppel a kedvenc illóolajunkkal.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-04-16 12:00
. Karawan indiai mosódió 500 gramm új! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése